Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

Повик за ангажман за експерт за подготовка на програма за обука и спроведување на обука за теренски работници

Македонско здружение на млади правници има потреба од Експерт за подготовка на програма за обука и спроведување на обука за теренски работници на одредени теми во рамки на Проектот на УСАИД за заштита на правата на бегалците и мигрантите.

 Подетално за повикот тука:  TOR for national experts МКД 

 

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.