Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

ПОКАНА и ПРЕДЛОГ-ДНЕВЕН РЕД

Македонското Здружение на Млади Правници со задоволство Ве поканува на редовното годишно собрание кое ќе се одржи на 23-ти Септември 2014 година (вторник), во новите простории на здружението на ул.Златко Шнајдер бр. 4А 1/3 Скопје со почеток од 19 часот.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.