Билтен Бр.01 Ноември 2015

Билтен Бр.01 Ноември 2015

Подобрување на заштита на правата и услугите на мигрантите и барателите на азил во Република Македонија

Повеќе...
Изјава по повод 10- ти декември, Меѓународен ден на човековите права

Изјава по повод 10- ти декември, Меѓународен ден на човековите права

Новости

Македонското здружение на млади правници (МЗМП) како водечка организација која долги години работи на заштитата на човековите права и слободи…

Повеќе...
ПРВА ОБУКА ЗА АДВОКАТИ И ПРАВНИЦИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ НА НЕРЕГУЛАРНИ МИГРАНТИ

ПРВА ОБУКА ЗА АДВОКАТИ И ПРАВНИЦИ ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ НА НЕРЕГУЛАРНИ МИГРАНТИ

Новости

          На 10-ти ноември во Скопје, се одржа првата обука за адвокати и правници за застапување…

Повеќе...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.