Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

Повик за ангажман за експерти истражувачи

Македонско здружение на млади правници има потреба од експерти истражувачи во рамки на проектот „Зајакнување на локалните актери во интеграцијата на бегалците во Р. Македонија” (Strengthening Local Actors in Refugee Integration in Macedonia) имплементиран од МЗМП со поддршка на  Група 484 од Р.Србија и Норвешката Амбасада во Р. Србија.

Преземете го целосниот повик: TOR Experts – researchers

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.