Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

ПОВИК ЗА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ

Како дел од проектот “Triple A for Citizens: access to information, advice and active help”, European Citizen Action Service отвара повик за предлог проекти. Повикот се однесува на граѓански организации од Македонија, Црна Гора и Албанија кои обезбедуваат и даваат информации, совети и активна помош, кои се бесплатни и отворени до јавноста.

Повикот трае до 31 Август 2015. Повеќе информации можете да добиете на следниов линк:http://www.ecas.org/call-proposals-now-open/

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.