Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

ЈАВЕН ПОВИК

Македонското здружение на млади правници (МЗМП), кое го имплементира Проектот на УСАИД за заштита на човекови права, објавува јавен повик за учество во Програма за практикантска работа за млади правници. Програмата има за цел подобрена правна едукација на младите правници во областа на човековите права.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.