Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

Доделена Благодарница на Македонското здружение на млади правници

Македонското здружение на млади правници  на 26.06.2013 доби Благодарница за хуманост и исклучителна поддршка на децата од СОС Детско село

Благодарницата беше доделена како резултат на успешната соработка со СОС Детско село во обезбедувањето на правна помош за лицата кои што се од нивен интерес како и на сите напори кои што ги вложува МЗМП во заштитата на човековите права и пристапот до правдата.

Соработката помеѓу двете организации трае од 2011 година од кога е потпишан Меморандум за соработка и продолжува и во иднина.

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.