Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

Вонредна состојба 18.03.2020 – 22.06.2020 преглед на донесени Уредби со законска сила

Во периодот од 18.03.2020 до 22.06.2020. претседателот на РСМ донесе 5 одлуки за утврдување на постоење на вонредна состојба. Активностите на Владата на РСM во овој период резултираа со донесени 250 Уредби со законска сила.

Вонредна состојба целосна

 

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.