Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

Коментари на предлогот на Законот за изменување и дополнување на Законот за судовите

writing research brief383109052Македонското здружение на млади правници, Хелсиншкиот комитет за човековите права на РМ, Институтот за човекови права, Коалицијата Сите за правично судење и Центарот за правни истражувања и анализи заеднички подготвија коментари на предлогот на Законот за изменување и дополнување на Законот за судовите. Коментарите беа поставени во законскиот рок на Единсвтениот национален регистар на прописи на РМ (ЕНЕР). Коментарите можете да ги прегледате овдеКоментари на предлог закон за судови .

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.