Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

Нерегуларната миграција како еден од предизвиците на Македонија денес

Во средата, на 21.09.2016, Македонското здружение на млади правници одржa конференција на тема “Нерегуларната миграција како еден од предизвиците на Македонија денес”. На настанот говореа г-дин Мухамад Ариф, претставник на канцеларијата на УНХЦР во Република Македонија, г-дин Оливер Спасовски, Mинистер за внатрешни работи, Г-дин Дејан Ивковски, раководител на

ПОВЕЌЕ