Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected
image 2

ПОПЛОЧУВАЊЕ НА ПАТОТ КОН ИНКЛУЗИЈА – ПРИКАЗНА ЗА ИНИЦИЈАТИВАТА „И ЈАС СУМ ДЕЛ!”

Фотографијата е преземена од Фејсбук страната на иницијативата И Јас Сум – ИЈС / I AM Во Неготино, мала група посветени поединци поттикна движење кое ги трансформираше животите на оние кои често се занемаруваат во општеството. Ова е приказната на локалната иницијатива наречена „И Јас сум

ПОВЕЌЕ