Oбука за човекови права за младите правници дел од практикантската програма на Проектот на УСАИД за заштита на човековите права
ноември 21, 2016

Минатиов викенд се одржа обука за млади правници во рамки на Проектот на УСАИД за заштита на човековите права која ја проследија правниците …