Повик за ангажман за експерти истражувачи

Македонско здружение на млади правници има потреба од експерти истражувачи во рамки на проектот „Зајакнување на локалните актери во интеграцијата на бегалците во Р. Македонија” (Strengthening Local Actors in Refugee Integration in Macedonia) имплементиран од МЗМП со поддршка на  Група 484 од Р.Србија и Норвешката Амбасада во Р. Србија.

Преземете го целосниот повик: TOR Experts – researchers