Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected
Copy of ОГЛАС 2

Оглас за работна позиција – Теренски правник во Винојуг (Гевгелија)

Позиција: Теренски правник за период од девет месеци (Март 2023 / Ноември 2023) За МЗМП Македонското здружение на млади правници (МЗМП) е независна, непрофитна професионална организација основана во 2003 година, која обезбедува правна помош и стратешки застапува за заштита на човековите права. Со знаењето и иновативните капацитети на младите

ПОВЕЌЕ