Side Area Logo
Македонско здружение на млади правници
Keep conected

Каде завршува слободата на изразување, а каде започнува говорот на омраза?

Проектот на УСАИД за заштита на човековите прaва спроведуван од Македонското здружение на млади правници (МЗМП) организираше правно советување на тема ,,Каде завршува слободата на изразување, а каде започнува говорот на омраза?“. Настанот  се одржа на 28 септември 2016 година, во ГЕМ клуб (Менада) во

ПОВЕЌЕ