ВОНРЕДНО СОБРАНИЕ НА МЗМП

На ден 15.12.2017 година во хотел Дувет во Скопје, МЗМП одржа Вонредно собрание на кое главна цел беше избор на членови на Управниот одбор на МЗМП. На собранието, по констатирање на оставките на два члена од Упрвниот одбор, присутните членови имаа можност да ги слушнат презентациите на програмите за работа на кандидатите кои ги исполнуваат[…]

Покана за вонредно собрание

Врз основа на Член 18 од Статутот на Македонското здружение на млади правници за одржување на вонредно Собрание, Претседателот на МЗМП до сите членови на здружението на ден 29.11.2017 година, испраќа:   ПОКАНА за вонредно Собрание   Македонското здружение на млади правници (“МЗМП“) со задоволство Ве поканува на вонредно Собрание кое ќе се одржи на[…]

Годишно собрание на МЗМП- ентузијазам за постојано подобрување

Вчера (15 ноември 2016) во хотелот Солун во Скопје, МЗМП одржа Годишно собрание на коешто присутствуваа вработени и членови на здружението. Во единствена колективна атмосфера, присутните имаа можност да ги следат презентациите на кандидатите за членови на Управниот одбор  и за претседател на МЗМП, како и да поставуваат прашања и да дискутираат околу предлозите и идеите на[…]